Broker de Asigurare-Reasigurare „ELITASIG” S.R.L a fost înființată  în martie 2009 şi este o companie licenţiată care deţine Polița de Asigurare de Răspundere Profesională. Actual compania noastră dispune de o structură amplă şi bine echilibrată, care include o gamă largă de produse ale asigurărilor, ce satisfac pe deplin cererile parvenite din partea tuturor clienţilor.
”ELITASIG” S.R.L. colaborează cu cele mai mari şi stabile companii de Asigurare din piaţa Republicii Moldova, şi tinde permanent spre dezvoltare cu rezultate cât mai palpabile.
Fiind prezenți pe piața asigurărilor, am reușit să păstrăm standarde înalte în ceea ce privește calitatea și operativitatea serviciilor noastre. Scopul principal urmărit de către companie este să creeze legături  reciproc avantajoase cu clienții pe o perioadă îndelungată de timp.
EA Licenta
Totodată noi vă oferim:

– Un spectru vast în domeniul asigurărilor
– Optimizarea continuă a serviciilor
– Tarife competitive la cele mai favorabile condiții contractuale de asigurare și reasigurare
– Consultație gratuită
– Protecție juridică
– Deservire profesionistă și atitudine amiabilă din partea colaboratorilor companiei
– REDUCERE de până la 15%
– Cadou
– Livrare gratuită la domiciliu în raza municipiului Chișinău
– Ne ocupăm de toate aspectele legate de procedurile de obținere a despăgubirii în caz de daună
– Oferim comisar de avariere
– Intervenim în dosarul de daune

Perspectiva noastră este să fim percepuți ca Brokerul de Asigurari care poate fi partenerul tău de încredere. Noi îndrăznim să promitem că putem să îmbunătățim semnificativ orice tip de asigurări, aceasta, deoarece facem acest lucru în fiecare zi, cu toți furnizorii de pe piată și, cel mai important, clienții sunt mulțumiți de servicile noastre.

Deviza Companiei  ” ASIGURAREA POTRIVITĂ – LA BROKER DE ELITĂ” ne definește. Suntem pe această poziție pentru că ne-am dedicat totalmente activității noastre, ne-am reinventat și am furnizat produse adecvate cererii din piață și necesităților clienților. Pentru noi, clientul este în centrul tuturor preocupărilor, de aceea, suntem convinși de faptul că rezultatele obținute de compania ELITASIG din ultimii ani reprezintă o bază esențială de încredere pentru alegerea dumneavoastră.